Reglement

Wie mag deelnemen?
Uitsluitend particulieren en inwoners van Hamme kunnen deelnemen aan deze garageverkoop.

Hoe inschrijven?
Inschrijven voor de editie van 2023 doe je liefst via het inschrijvingsformulier, of indien niet anders mogelijk bij Mia Roels, Schaubeke 11.

Wat verkopen?
Alles wat binnen de grenzen van het wettelijk toelaatbare verkocht mag worden, kan je te koop aanbieden! Het verkopen van drank, eten, nieuwe goederen (behalve een miskoopje) en overstocks is bijvoorbeeld niet toegelaten. De opbrengst van de verkochte artikelen is volledig voor jou als particuliere verkoper.

Waar verkopen?
Je mag enkel artikelen verkopen op je eigen privé-domein. Er mag geen openbaar domein worden ingenomen, dus ook geen voetpaden of pleintjes!
Ook voor deze editie beperken wij ons tot de straten van Hamme zelf. Woon je in Moerzeke, Kastel, Zogge of Sint-Anna en neem je ook graag deel? Geen probleem: je mag een standje inrichten bij een familielid, vriend of kennis die in Hamme woont en jou een plaatje ter beschikking wil stellen op zijn/haar privé!

Wanneer verkopen?
Als deelnemer aan de garageverkoop verklaar je akkoord te zijn met de vastgelegde dag en uren.

Aansprakelijkheid: Wat bij ongevallen of diefstal?
De organisatie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor beschadigingen aan eigendom of goederen, ongevallen, diefstallen en geschillen tussen verkopers en kopers of kopers onderling.

Praktische afspraken:
Enkele dagen voorafgaand aan de garageverkoop ontvang je een ballon of ballonnen die je de dag van de verkoop duidelijk zichtbaar aan de straatkant bevestigt. De kopers zien aan dit herkenningsteken wie deelneemt als ze die dag de straat inrijden. Je zal tevens enkele deelnemerslijsten ontvangen om mee te geven met de bezoekers. De dag zelf zal de lijst ook op de facebookpagina staan en op de website.

Deelnemen als koper?
Iedereen kan als koper deelnemen aan de garageverkoop. De lijst met de deelnemers en een plannetje kan je op de dag van de verkoop terugvinden bij de deelnemers, op deze website en op de facebookpagina.

Wat krijg je voor je 5 euro inschrijvingsgeld?

  • Ballon/ballonnen
  • Enkele deelnemerslijsten
  • Reclame via de sociale media
  • Vermelding op gespecialiseerde websites
  • Reclame in de Kleine Wuiten
  • Vermelding deelnemerslijst/plannetje

Maar het allerbelangrijkste: een leuke dag en je steunt het goede doel (restant na betaling van de kopies/ballonnen zal worden overgemaakt aan een goed doel!)

Nog vragen?
Met al je vragen kan je ons altijd een mailtje sturen