Zesde Editie uitgesteld tot 2021

Net zoals de meeste zomer-activiteiten ondervindt ook de Garageverkoop de gevolgen van het coronavirus. Daarom zijn we na zorgvuldig wikken en wegen tot de beslissing gekomen dat de editie 2020 niet zal doorgaan. Moeilijk, maar gezien de huidige situatie en de voorspellingen is het onverantwoord om in juni zoveel mensen van het ene adres naar het andere door onze gemeente te laten rijden.

Hopelijk hebben jullie hiervoor begrip. Deelnemers die reeds hun inschrijvingsgeld betaald hebben zullen de 5 EUR een dezer dagen teruggestort krijgen. We kijken alvast uit naar 2021 en hopen jullie dan gezond en in betere omstandigheden terug te zien.

We zijn al toe aan de zesde editie.

Na vijf succesvolle edities, met elk jaar meer deelnemers is er nu ook een datum voor de zesde editie. De Garageverkoop in Hamme zal dit jaar doorgaan op zondag 21 juni 2020. En het is zelfs al mogelijk om in te schrijven.

Inschrijven kan tot dinsdag 9 juni 2020 online via het inschrijvingsformulier of persoonlijk bij Mia Roels, Schaubeke 11. De inschrijving is pas geldig na betaling van 5 euro inschrijvingsbijdrage op BE43 3770 6541 3201 of cash aan Mia. Door betaling van het inschrijvingsgeld, verklaar je je akkoord met het reglement.

Deelnemende adressen en plan

Alweer meer dan 350 deelnemers, het is niet eenvoudig om deze op een stratenplan te krijgen, maar we hebben toch ons uiterste best gedaan om dit zo duidelijk mogelijk voor jullie op te stellen.

Hoe kom je aan zo een plannetje?

  • Bezoek zondag het informatiepunt, waar je een afgedrukt plannetje kan ophalen:
    • Mia Roels, Schaubeke 11
  • Ook alle deelnemers hebben een beperkt aantal plannetjes om uit te delen.
  • Download hier een plannetje en print het zelf af.
  • Op onze Locaties pagina kan je ook alle deelnemende straten bekijken in Google Maps.

De 5de editie!

Er is een datum geprikt voor de vijfde editie van de Garageverkoop in Hamme: zondag 23 juni 2019. En het is zelfs al mogelijk om in te schrijven.

Inschrijven kan tot dinsdag 11 juni 2019 online via het inschrijvingsformulier of persoonlijk bij Mia Roels, Schaubeke 11. De inschrijving is pas geldig na betaling van 5 euro inschrijvingsbijdrage op BE43 3770 6541 3201 of cash aan Mia. Door betaling van het inschrijvingsgeld, verklaar je je akkoord met het reglement.